1500 Çalışanımız İle Üretime Devam Ediyoruz!

Üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız! 1500 çalışanımız, 100 mağazamız ve 3 üretim tesisimiz ile gıda üretimine özverili şekilde devam ediyoruz. 

“Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganı ile başlatılan dayanışma kampanyasına Yöre Grup 50 Bin TL bağışlayarak katkıda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na ilk günden destek olduklarını ifade eden Yöre Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Keskin, “Birlikte başaracağız” dedi.

Çanakkale’de peynir, Bursa Gemlik’te zeytin ve Kocaeli Kartepe’de süt ve süt ürünleri üreten fabrikalarının kesintisiz üretime devam ettiğini söyleyen Ali Keskin, 1500 çalışanı ile gıda üretimi ve satışının sekteye uğramaması için büyük bir sorumlulukla çalıştıklarını anlattı.

Peynirci Baba’nın 100 mağazasının açık olduğunu ve kahvaltılık ürünleri başta olmak üzere temel gıda maddelerinin eksiksiz raflarda bulunduğunu aktaran Ali Keskin, “Faaliyetlerimizi online mağazamız www.peynircibaba.com web adresi üzerinden de yürütüyoruz. Aynı zamanda dayanışma ruhunu daha da yükseğe çıkarmak için 65 yaş üstü vatandaşlarımızın evlerine kadar gidip ürünleri teslim ediyoruz” diye konuştu.

Yöre Süt Ürünleri Gıda A.Ş. olarak Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı hesabına 50 bin Türk Lirasını aktardıklarını da sözlerine ekleyen Ali Keskin, “Biz milletimiz ve devletimizle birlik ve beraberlik içinde bu salgını yeneceğiz” dedi.

Haberin ayrıntıları için tıklayın: https://bit.ly/2ysNcx8