Kaşar ve Peynir Dolgulu Simit


Kaç Kişilik
2 Kişilik
Hazırlanma Süresi
10 dakika
Pişirme Süresi
10 dakika

Malzemeler

2 adet bol susamlı simit ekmek

100 gram rende kaşar

4 adet çarliston biber

2 adet kırmızı biber

4 adet cherry domates

1 çay kaşığı tuz

1 çay kaşığı karabiber

 

Hazırlanışı:

Bol susamlı simit ekmekleri ortadan ikiye bölün ve alt kısmın içini kaşık yardımıyla çıkarın.

Fırını 180 dereceye ayarlayın. Çarliston biberleri, kırmızı biberleri ve domatesleri aynı boyda olacak şekilde küp küp doğrayın. Karabiber ve tuzla lezzetlendirin.

İçini çıkardığınız simit ekmeklerin ortasına, domates ve biberli karışımı doldurun.

Rendelenmiş kaşarları da harcın içini örtecek şekilde ekleyin.

Simit ekmekleri fırında peynirler eriyinceye kadar yaklaşık 5-10 dakika ısıtın.

Kestiğiniz üst kısmı kapatarak sandviç olarak servis edebilirsiniz.

Afiyet Olsun.